Háttér

SziTa'R

Rendszerintegráció

Háttér

Rendszerbevezetés és folyamatintegráció

SziTa'R Rendszerekhez vagy idegen rendszerekhez kapcsolódóan

Rendszerbevezetés


Ma már egyre több cég dönt vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett. A hatékonyság növelése, versenyképességük megtartása érdekében szükséges, hogy egy olyan informatikai megoldást találjanak, amellyel átláthatóan kezelhetik folyamataikat. Nem elég azonban csak telepíteni egy új vállalatirányítási rendszert, a lényeg a mögöttes üzleti logika és folyamatok megfelelő kialakításában rejlik.

Cégünk olyan bevezetési módszertant alkalmaz, melyet 30 év alatt, több mint 50 bevezetési projekt tapasztalatai alapján alakítottunk ki. A cél, hogy ügyfeleinknek valós szakmai támogatást nyújtsunk a teljes bevezetési folyamat, majd az éles indulást követő használat során is, és vállalatirányítási rendszerünk alkalmazásával hatékonyabbá váljon működésük minden területen.

A Szitár-Net Kft. implementációs metodikája 3 szakaszból áll: Előkészítő szakasz, Bevezető szakasz, Élesre állási támogatás + support

Folyamatfelmérés /Előkészító szakasz/

Az előkészítő szakaszban történik a részletes folyamatfelmérés, adatbekérés és az igények felmérése. Az előkészítő szakasz végén prezentáció keretében kerülnek bemutatásra a rendszerelemek és a megvalósítási koncepció.

Adatmigráció, adattisztítás /Bevezető szakasz/

A bevezető szakaszban történik az ügyféladatok migrációja a felületek kialakítása és az egyedi igények lefejlesztése is.

Oktatás, tesztelés /Bevezető szakasz/

A bevezetés után következik az önálló tesztelés, az átadás-átvétel és a rendszer használata és felkészülés az élesre állásra, amikortól már csak a rendszeren keresztül történik a munkavégzés. A tesztelések során kiütköző problémák, módosítások, hibák orvoslása is ennek a résznek az eleme.

Élesre állási támogatás + support

Az önálló tesztelés és az annak eredményeképpen megoldásra kerülő problémák után, folyamatos támogatás mellett megvalósuló éles üzem veszi kezdetét, amely általában egy hónapig tart. Az élesre állási támogatást követően már support időszakról beszélhetünk.

Implementáció


A rendszerbevezetés szolgáltatás keretében végezzük el Rendszereink adaptációját partnereink, megrendelőink számára. A rendszerbevezetés első lépéseként feltérképezzük a megbízó igényeit és jelenlegi üzleti folyamatait, illetve - újonnan létrehozott szervezet esetében - tapasztalatainkkal segítünk ezek kialakítását. Az így megismert üzleti, gyártási folyamatokra építjük rá a vállalat és termlésirányítási rendszerünk testre szabható elemeit.

A rendszer átadását többkörös belső tesztelés előzi meg, a végső, a megbízó által folytatott felhasználói tesztek és a próbaüzem során pedig szakembereink folyamatos helyszíni konzultációs felügyeletet és támogatást biztosítanak.

A rendszer készre formálása közben elkészítjük a teljes rendszer és pályázati megfelelési dokumentációt, amelyet a felhasználóknak tartott oktatással egészítünk ki.

minősítéseink

ValiIFKAISO 9001

Ők már ezt a szolgáltatásunkat választották

PolicellMezőstahlK-Kettő Kft.Kelet-Szerszám Kft.Vela Autó NyíregyházaAllaNyírség NehézgépFesték CentrumKo-mé Kft.Direkt-VillDoorPanelsTrivium PackagingLSTMMegfizethető bútorOptiber mérnökirodaGáz-Grill4s-2000 Kft.

Kérjen ajánlatot most!

Amennyiben termékeink vagy szolgáltatásunk valamelyike felkeltette az érdeklődését keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken vagy töltsék ki a lenti kapcsolati adatokat.