Háttér

SziTa'R

Intelligens termelésirányításhoz és vállalatirányításhoz kapcsolódó tanácsadás

Háttér

Intelligens termelésirányításhoz és vállalatirányításhoz kapcsolódó tanácsadás

Pályázz az Voucher Program keretében 80%-os vissza nem térítendő támogatásra

Döntsön megalapozottan!


Az intelligens vállalatirányításhoz és termelésirányításhoz kapcsolódó tanácsadás a Szitár-Net Kft. egy olyan szolgáltatása, amelyet vállalatok akkor vesznek igénybe, ha megszületett az igény egy informatikai rendszer bevezetésére, de mivel úgy látják – nagyon helyesen és előrelátóan - , hogy a termék kiválasztásához szakértő segítségre lenne szüksége.

A tanácsadók felmérik az ügyféligényeket a segít a vállalatoknak a vállalatirányítási rendszerek kiválasztásában és bevezetésében, az üzleti folyamatok felmérésében és optimalizálásában, az adatstratégiák kidolgozásában, az adatok elemzésében és az üzleti intelligencia alkalmazásában.


A felmérés a SIFTBIK elv alapján történik:

Skálázhatóság és rugalmasság, Igények, Felhasználói élmény, Támogatás és karbantartás, Biztonság, Integráció, Költséghatékonyság


Cégünk minősített tanácsadói terméke az intelligens vállalatirányításhoz és termelésirányításhoz kapcsolódó tanácsadás, a tanúsításunkat itt nézheti meg:


https://vali.ifka.hu/hu/experts/item/3371 

Részletes felmérés

Cégünk fenti elvek alapján felméri és részletes elemzéssel segíti a Megrendelőt a Rendszer kiválasztásában, tanácsokat ad a rendszer bevezetésével és a kapcsolódó feladatok elvégzésével kapcsolatban.

Üzleti igények

A rendszernek meg kell felelnie a vállalat konkrét üzleti igényeinek és célkitűzéseinek. Fontos meghatározni, hogy milyen funkciókra van szükség, milyen folyamatokat kell támogatnia, és milyen eredményeket kell elérnie.

Skálázhatóság és rugalmasság

A rendszernek képesnek kell lennie a növekedésre és a változásokra. Fontos, hogy könnyen bővíthető legyen, hogy alkalmazkodjon a vállalat növekedéséhez és új igényeihez.

Integráció

Az új rendszernek képesnek kell lennie az integrációra a meglévő rendszerekkel és alkalmazásokkal. A zavartalan adatáramlás és a hatékony munkafolyamatok érdekében fontos, hogy a rendszer jól kommunikáljon más rendszerekkel.

Felhasználói élmény

A rendszernek felhasználóbarátnak és könnyen használhatónak kell lennie. Az intuitív felület, a könnyű navigáció és a felhasználók igényeinek figyelembevétele segíti a hatékony munkavégzést és a felhasználói elégedettséget.

Biztonság

A rendszernek megfelelő biztonsági intézkedésekkel kell rendelkeznie, hogy megvédje az adatokat és az információkat a jogosulatlan hozzáféréstől vagy támadásoktól. A biztonsági funkciók, például az adatvédelem, a hozzáférési jogosultságok kezelése és a biztonsági mentések kritikusak.

Támogatás és karbantartás

Fontos, hogy a rendszerhez megfelelő támogatást és karbantartást kapjunk. A rendszer szállítója vagy szolgáltatója biztosítson frissítéseket, javításokat és segítséget a problémák megoldásában.

Költséghatékonyság

Az informatikai rendszer kiválasztásakor figyelembe kell venni a költségeket. A beszerzési költségek mellett érdemes mérlegelni a hosszú távú fenntartási és üzemeltetési költségeket is.

Dokumentáltság

Tanácsadási jegyzőkönyv, folyamatszabályozási, javaslattételi dokumentáció, a szervezet jelenlegi állapotának felmérése, dokumentálása, jövőbeni rendszerbevezetésekkel kapcsolatos tájékoztató dokumentum.

Intelligent Enterprise


Az intelligens vállalatirányítás (Intelligent Enterprise) koncepciója az információs technológia és az adatok hatékony felhasználására épül, hogy segítsen a vállalatoknak optimalizálni és automatizálni üzleti folyamataikat, döntéseiket pedig adatalapú és analitikai megközelítéssel támogatja.

minősítéseink

Vali

Kérjen ajánlatot most!

Amennyiben termékeink vagy szolgáltatásunk valamelyike felkeltette az érdeklődését keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken vagy töltsék ki a lenti kapcsolati adatokat.