Háttér

SziTa'R

Egyedi fejlesztések

Háttér

Vállalatirányítási Rendszerinkhez kapcsolódó fejlesztéseinken felül egyedi célrendszerek fejlesztését is vállaljuk

A Megbízóink igényei alapján


Ötlettől az integrációig


Teljes körű és személyre szabott szoftverfejlesztési megoldást ajánlunk, amely tartalmazza a szoftver tervezést, reszponzív felhasználói felületet, a projektmenedzsmentet, minőségbiztosítást és az elkészült alkalmazás üzemeltetését, supportját is. Minden projekt minőségét dedikált projektmenedzser biztosítja.

Termelési célrendszerek és kiegészítő fejlesztések

A Szitár-Net Kft. a megbízók speciális igényeire szabva fejleszt célorientált rendszereket, melyek komplex bevezetésében és folyamat integrációjában is nagy szerepet vállal. Az évek alatt lerakott alapok lehetővé teszik, hogy gazdaságosan valósítsuk meg ügyfeleink bonyolultabb elképzeléseit saját vagy teljesen új fejlesztés keretében. A fejlesztéseink során fontos elemek a pontos igényfelmérés, a részletgazdag tervezés és a precíz folyamatintegráció.

Főbb fejlesztési területeink

Ipar4.0-hoz kapcsolódó specializált rendszerek
Termeléskövetési megoldások
Teljesítményprémium rendszerek
Termeléshez kötött applikációk (IOS, Android)
Speciális nyilvántartó rendszerek
Vállalatirányítási rendszereinkhez kapcsolódó kiegészítő fejlesztések

Technológiák alkalmazása

Célul tűztük ki a legfrissebb módszerek és technológiák alkalmazását, így a hagyományos szoftverfejlesztési modellek mellett az agilis szoftverfejlesztési módszertan is segíti munkánkat. Cégprofilunkból adódóan zömében ipari területen valósítjuk meg Partnereink igényeit, de más szegmensekből is vannak referenciáink fejlődni akaró vállalatoktól.

PHP Fejlesztés

Testreszabott webes, PHP alapú megoldásokat szállítunk, amelyek tökéletes összhangban állnak üzleti elképzeléseivel. Ami megkülönböztet minket versenytársainktól, az a türelem és szakmai odaadás, amelynek segítségével megértjük az Ön igényeit, majd megfelelő technológiát és szakembert nyújtunk annak implementálásához.

Gyors, költséghatékony, jól működő és könnyen fejleszthető weboldalt, egyedi webfejlesztést, webáruházat szeretne?
A PHP a jó válasz ezekre a kihívásokra.

minősítéseink

ModernVISO 9001

Ők már ezt a szolgáltatásunkat választották

K-Kettő Kft.AllaNyírség NehézgépArdagh GroupZooshTrivium PackagingLSTMMegfizethető bútorOptiber mérnökirodaSzeretet Szolgálat4s-2000 Kft.ITM

Kérjen ajánlatot most!

Amennyiben termékeink vagy szolgáltatásunk valamelyike felkeltette az érdeklődését keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken vagy töltsék ki a lenti kapcsolati adatokat.