Háttér

SziTa'R

Digitális transzformációt elősegítő tanácsadás

Háttér

Digitális transzformációt elősegítő tanácsadás

Pályázatokhoz elszámolható költségként és plusz pontért választható IFKA/VALI minősített tanácsadás

A digitalizáció kihívása


A digitalizáció hatalmas kihívás elé állítja a magyar vállalatokat. Napjaikban azok a cégek lemaradnak a piaci versenyben, akik nem nyitottak az új megoldásokra, legyen szó vállalatirányítási rendszerek bevezetéséről vagy online marketingkampányok elindításáról. Hazánkban általában felkészületlenebbek a vállalkozók az ilyen jellegű változásokra, mint más nyugat-európai államokban. Pedig a digitális transzformáció épp a felzárkózásról és a versenyképesség növeléséről szól. Az oldalunkon leírtakból Ön is megtudhatja, mit jelenthet a digitalizáció egy cég életében és milyen előnyökkel jár a vezetésben egy ilyen döntés.

Mi is az a Digitális Transzformáció?

A digitális transzformáció során a digitális technológia felhasználásával és teljeskörű bevezetésével a cégek üzleti folyamatai átalakításra kerülnek. Ez konkrétan azt jelenti: új szoftveres és hardveres megoldások kerülnek bevezetésre, melyek a munkavégzést teljes mértékben átszervezik, ez pedig hatással lesz a munkafolyamatokra, lényegében a szervezet egészére, a céges struktúrára.

Mi még?

A digitális transzformáció alatt azt a szemlélet béli fordulatot is értjük, amelynek segítségével egy adott cég/vállalat a magas szintű technológiai vívmányokat szervesen beépíti mindennapi működésébe úgy, hogy a valós térben zajló munka- és üzleti folyamatait a virtuális térbe helyezi át.

Tanácsadásunk egyszerre jelenti

Az alkalmazottak napi munkájának digitális környezetbe terelését, illetve edukálását/nevelését a szoftverhasználat, az ügyfél-kommunikáció, az adminisztráció, a biztonságos adattárolás és integráltság területén.

 Nagy lépés?


10-15 évvel ezelőtt az elektronikus technológiák alkalmazása és az online jelenlét nem voltak ennyire szerves részei a cégek életének. Elképzelni is nehéz lehetett, hogy a 2010-es évek végére a felhő alapú rendszerek stabil és biztonságos megoldást jelenthetnek a vállalatok IT infrastruktúrájának üzemeltetéséhez. Az online hirdetések ugyanígy fokozatosan váltották fel az offline csatornákat és hozták el a Google és a Facebook fokozatos térnyerését szerte a világon.

Azok a cégek, amelyek hosszú évtizedek óta működnek analóg formában és csak most állnak át a 21. század üzleti megoldásaira természetesen egyfajta veszélyként gondolnak a digitalizációra. Az új, az ismeretlen mindig félelmetes, de megfelelő támogatással, mentorálással mindez zökkenőmentesebben lehetséges.

minősítéseink

ValiIFKAISO 9001

Ők már ezt a szolgáltatásunkat választották

Péter ÉpítőLSTMNyír-Komplett Kft.milodivianspecimpexwattmavassmanspednekeressimilápoldalsa3termokarász faslforgjászmetalcirkontsolarhusqsoldobaufüzesnyírség szervizeuro heviMemirdióhegedüs ampergsk tradegránitkertqppkékfakopáncswood2000

Kérjen ajánlatot most!

Amennyiben termékeink vagy szolgáltatásunk valamelyike felkeltette az érdeklődését keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken vagy töltsék ki a lenti kapcsolati adatokat.