Háttér

SziTa'R

Fémmegmunkálás, betonacél hajlítás (várható kezdés 2024 II. negyedév)

Háttér

Betonacél hajlítás és hajlított betonacél értékesítés

Tervek alapján a szükséges betonacél mennyiséget a kívánt méretre vágjuk és formára hajlítjuk.

ÚJ UTAKON


Cégünk közel 10 éve dolgozik együtt termelő és építőipari cégekkel, ezen idő alatt összegyűlt tapasztalat és kapcsolatrendszer hívta életre, hogy a Szitár-Net Kft. 2021-ben ramocsaházai telephelyén megkezdte betonacél hajlító és értékesítő tevékenységének kialakítását. Célunk, hogy jelenleg is meglévő partnereink stratégiai betonacél beszállítójává válhassunk 2023 végére. Ramocsaháza ideális hely a beruházásra, Nyíregyháza, Kisvárda, valamint az M3-as autópálya közelsége komoly lokális jelentőséggel bír az értékesítés oldalán, továbbá Románia és Ukrajna az alapanyag beszállítás vonatkozásában jelent kiemelendő pozíciót. Telephelyünkön a régi meglévő épület és egy modern új csarnok ötvözetéből kialakításra kerül egy közel 200 nm-es üzem, amely a legmodernebb technológiával felvértezve áll majd az ügyfeleink rendelkezésére.
SziTa'R SteeL üzem Ramocsaháza

Az automata hajlítógép működtetéséhez elengedhetetlenül szükséges egy korszerű megfelelő adottságokkal rendelkező csarnoképület. Az üzemi működést támogató helyiségek és az acél előkészítő helyiség a felújított régi épületben kap majd helyt.

Schnell Prima 13 3D

A technológia a Schnell Prima 13 3D gépnek köszönhetően gyors, pontos és költségkímélő. A Schnell olasz gyár a világelső a betonacél megmunkáló gépek gyártásában, ezért nem volt kérdés, hogy Társaságunk is ennek a gyártónak a termékével kezdi meg a működését. A Schnell Prima 13 3D kengyelhajlító és méretre vágó berendezés, tekercsből 13mm-ig. Két irányban és 3D-ben is képes hajlítani. Külső és belső huzalegyengetők elektromos vezérlésű szálbeállítással, a két szálat külön pozícionáló joystick segítségével. A gép maximum behúzási sebessége 130m/perc, maximum hajlítási sebesség pedig 1650°/másodperc.

Készleten lévő és egyedi rendelésre készülő termékek egyaránt

A technológia és a gyártósor gyorsasága megengedi, hogy a rendelésre gyártott elemeken felül, fix, előre gyártott vasbeton kengyeleket is készítsünk. Termékpalettánkon a következő méretű és minőségű alapanyagok feldolgozását tudjuk vállalni. Feldolgozható acélminőség: 700N/mm2 Feldolgozható átmérő, dupla szál: 4,2 -10 mm Feldolgozható átmérő, szimpla szál: 4,2-13 mm

Az alapanyag

Szinte minden építőipari alapanyag, így a betonacél ára is nagyon hektikus az elmúlt időszakban, ezért a piacra lépésünk egyik alapja az volt, hogy olyan ellátási láncot építünk ki magyarországi, romániai és lengyelországi partnerekkel, hogy a kedvező árszínvonal is vonzó legyen az Ügyfeleink számára.

Termékeink


Standard méretek:

 

Betonvas kengyel 15*15 cm, 8 mm és 6mm betonvasból

Betonvas kengyel 20*20 cm, 8 mm és 6 mm betonvasból

Betonvas kengyel 25*25 cm, 8 mm és 6 mm betonvasból

Betonvas kengyel 30*30 cm, 8 mm és 6 mm betonvasból

Betonvas kengyel 40*40 cm, 8 mm és 6 mm betonvasból

Betonvas kengyel 50*50 cm, 8 mm és 6 mm betonvasból

Betonvas kengyel 15*15 cm, 10 mm betonvasból

Betonvas kengyel 20*20 cm, 10 mm betonvasból

Betonvas kengyel 25*25 cm, 10 mm betonvasból

Betonvas kengyel 30*30 cm, 10mm betonvasból

Betonvas kengyel 40*40 cm, 10 mm betonvasból

Betonvas kengyel 50*50 cm, 10 mm betonvasból

 

Egyedi méretek:

 

A technológiának köszönhetően, a következő minőséggel és átmérővel is képesek vagyunk bármilyen kengyel legyártására (acélminőség: 700N/mm2, átmérő, dupla szál: 4,2 -10 mm, átmérő, szimpla szál: 4,2-13 mm)

minősítéseink

ISO 9001ISO 14001

Ők már ezt a szolgáltatásunkat választották

Péter ÉpítőBonsza HungáriaLSTMOptiber mérnökirodaNyír-Komplett Kft.

Kérjen ajánlatot most!

Amennyiben termékeink vagy szolgáltatásunk valamelyike felkeltette az érdeklődését keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken vagy töltsék ki a lenti kapcsolati adatokat.