SziTa'R

Bemutatkozunk

A minőségi szolgáltatás mindenek előtt

Nálunk az ügyfél az első

Kik vagyunk?

A Szitár-Net Kft. 2014-ben alakult családi vállalkozás, amelyben szerencsésen működik együtt a 30-as éveikben járók lendülete és a 30 éves informatikai tapasztalat, fejlesztéseinkben és szolgáltatásaink színvonalában is ez tükröződik.

rendezvényeink

Cégünk több, mint 5 éve a Modern Vállalkozások Program kiemelt partnere és beszállítója. Szakembereink több rendezvényen tartanak szakmai előadásokat és vesznek részt kiállítóként.

részleteklink

milyen projekteken dolgozunk?

Cégünk alapértéke a hosszú távú gondolkodásmód. Küldetésünk olyan, innovatív szolgáltatások nyújtása, fejlesztése, amelyek hozzásegítik ügyfeleinket üzleti sikereik eléréséhez. Partnereink olyan vállalkozások, akik hisznek a fejlődésben és nem elégednek meg az átlagossal, szükségük van egyedi megoldásokra.


A SziTa’R Vállalatirányítási Rendszer megalkotásakor egy felhasználóbarát, sokrétű termék létrehozása volt a cél, amely alapul szolgál a vállalkozások sikeres működéséhez.


A rendszereink szerteágazó tevékenységű ügyfélkörben (termelő vállalatok, nagy és kiskereskedelmi cégek, pénzintézetek, mezőgazdasági vállalkozások, szolgáltató szervizek-szalonok, építőipari és üzletház üzemeltető vállalkozások, multinacionális cégek) vizsgáznak sikerrel. A különböző területekről érkező megkeresések és az így szerzett tapasztalatok nagymértékben hozzájárulnak folyamatos fejlődésünkhöz.

háttér

30

év

tapasztalat

153

együttműködő

partner

98%

sikeres

rendszer

bevezetés

MIT NYÚJTUNK PARTNEREINKNEK?

A rendszereink értékesítése, egyedi fejlesztése és bevezetése mellett széles körű informatikai szolgáltatással segítjük partnereink sikeres fejlődését, ilyen szolgáltatásaink: informatikai-ügyviteli szaktanácsadás, rendszerintegráció, digitális transzformációt elősegítő tanácsadás, gyártásoptimalizálás, rendszergazdai szolgáltatás, speciális szoftverbeszerzés, adattisztítás, adatmigráció, célrendszer fejlesztés.


Az elmúlt években több gyártással kapcsolatos kutatás fejlesztési projektben vettünk rész, valamint az Ipar4.0 és az ipari automatizálás területén fejlesztettük szolgáltatási körünket.


Cégünk 2021-től egy teljesen új területen is megméretteti magát, ez pedig az acélhajlítás, amelynek keretében új csarnokot épít ramocsaházai telephelyén, amely a tervek szerint 2023-ban kezdi el működését.

beszállító partnereink

forwebzmpcStrobyIngramsonarpc shopappeonazurecpanel

OFA Felelős Foglalkoztatók Vagyunk

Hiszünk a munkavállalóink erejében és tudjuk, hogy a kollégák fejlődése egyben a Cég fejlődése is.

2020-1.1.1-KKV START INNOVÁCIÓ

Gyártás felügyeleti és döntéstámogató IoT rendszer fejlesztése, valamint az azt kiszolgáló Interfész, infrastruktúra kialakítása

bővebben

OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. „Út a jövőbe"

A pályázat keretében ingatlanberuházását tudtunk megvalósítani, valamint biztosítottuk munkavállalóink munkahelyét és bérfejlődését.

GINOP PLUSZ-1.2.3-21-2022-01444

Betonvas kengyelhajlító üzem fejlesztése a Szitár-Net Kft.-nél.

bővebben

Cégünk kizárólagos disztribútora a SonarSource svájci, kódelemző szoftvereket gyártó fejlesztőcégnek

Az együttműködés eredményeképpen a SonarQube, SonarLint, SonarCloud termékek esetén kedvező árakat és kiemelt támogatást tudunk biztosítani magyarországi partnereink számára.

Kiberbiztonság a fókuszban

2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről

bővebben

csapatunk