Háttér Háttér

SziTa'R Kereskedelmi Rendszer bevezetése

Esettanulmány

Háttér

SziTa'R Kereskedelmi Rendszer bevezetése, egy szolnoki nagykereskedelmi egységben

Közel 10 éve partnerségben

Az ALLA Nagykereskedelem Kft. élelmiszer, édesség, illatszer, háztartási vegyi- és papíráru nagykereskedelemmel foglalkozó Partnerünk egy külső tanácsadó céget bízott meg az új kereskedelmi rendszer kiválasztásával, első körben az ismertebb szoftver beszállító kapta meg a projektet. Több mint egy évnyi sikertelen bevezetést követően a cég nehéz döntést hozott, újra megkeresett bennünket és megkezdődött a közös munka, a SziTa’R Vállalatirányítási Rendszer bevezetése. A rendszer funkcionalitásának összeállítása a kereskedelemmel foglalkozó kis- és középvállalkozások igényeihez igazított. Biztosítja a teljes digitális adatbevitelt a bejövő és kimenő ágban a megrendeléstől egészen a szállítólevélig, számláig. Szuperbizonylati funkciója, illetve a bizonylatok láncolatát követő eredet funkciók visszakövethetőséget garantálnak a cég gazdasági folyamataira vonatkozóan. Komplex készlet és raktárkezelést valósítanak meg, amely a precíz pontos működés alapfeltétele. A Rendszer részét képezi 2 szupermarket gyorsaságú érintőképernyős kassza, amely a gyors kiáramlást segíti.

SziTa'R Kereskedelmi Rendszer bevezetése
  • Komplex jogosultság és bizonylatkezelés (Árajánlat, Megrendelés, Kimenő- és Bejövő számla)

  • Érintőképernyős gyors kassza modul

  • Teljes raktárkezelés (korlátlan számú raktár kezelése), vonalkód-kezelés, polc cimke, polckezelés

  • Mobil eszközök használata (bevételezés, rendelés, komissió)

  • Pénzügyi funkciók (bejövő, kimenő számla, főkönyvi feladás)

  • Ügynöki modul (helyszíni és ügynöki értékesítésre egyaránt)

Az évek alatt több egyedi fejlesztést is megvalósítottunk az ALLA Nagykereskedelem Kft. kérésére, ezek közül a legutóbbi, egy, a nagy mennyiségű árú értékesítésére is alkalmas slepptúra modul, mely egy módosított érintőképernyős gyors kassza, ami egy teherautóra szerelten értékesíti a termékeket azokon a területeken, ahonnan nehéz megoldania a saját beszerzést a Parszerelten értékesíti a termékeket azokon a területeken, ahonnan nehéz megoldania a saját beszerzést a Partnerünk ügyfelének.

Kérjen ajánlatot most!

Amennyiben termékeink vagy szolgáltatásunk valamelyike felkeltette az érdeklődését keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken vagy töltsék ki a lenti kapcsolati adatokat.